Europese distributie en wegtransport, wereldwijde import en export luchtvracht en zeevracht

Uw transport en logistiek in vertrouwde handen bij uw logistiek partner

Internationaal ondernemen biedt u grenzeloze mogelijkheden. Hoe prettig is het dat u zich daarbij volledig kunt richten op uw corebusiness en uw logistiek partner al uw verzendingen, export en import, volledig verzorgt.

 

Rotra, voorheen Gillemot Transport NV, is sinds 1937 actief als vertrouwd logistiek dienstverlener en is vanaf 2010 onderdeel van het Nederlandse familiebedrijf. Rotra staat als uw logistiek partner voor ruime expertise, efficiency en pro-activiteit.

 

Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht, we voorzien in al uw wensen op het gebied van transport en logistiek. Naast onze veelzijdigheid in transport zet Rotra continu in op innovatieve logistieke oplossingen. We kunnen de complete supply chain voor u verzorgen volgens het 4PL concept als ketenregisseur van A tot Z. 

Al onze bestemmingen wereldwijd

Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht: bij Rotra is al uw transport in vertrouwde handen van specialisten. Selecteer hieronder uw gewenste bestemming en ontvang direct online een scherpe offerte!

  • Wereldwijd transport - Selecteer uw gewenste bestemming

  

Rotra als uw logistiek partner:

  • Betrouwbaar: Rotra is een meer dan 100 jaar oud familiebedrijf met ruime ervaring en specialistische kennis in transport & logistiek.
  • Innovatief: Rotra is altijd op zoek naar innovatieve duurzame oplossingen op gebied van transport en logistiek. Hierdoor voorzien we u altijd van de meest efficiënte logistieke dienstverlening. 
  • Klant staat centraal: onze specialisten denken graag met u mee. Door onze expertise te combineren met uw wensen en behoeften vinden we altijd een passende logistieke oplossing.