Europese distributie en wegtransport

Informatie

Contact:
uk@rotra.be


Transittijden:


Uw transport Verenigd Koninkrijk snel geleverd door dagelijks vertrek

Uw transport Verenigd Koninkrijk betrouwbaar versturen? De transportdiensten van Koninklijke Rotra zijn met de frequente lijndiensten zeer efficiënt en bijzonder scherp in tarief. Daarnaast geven wij garantie op onze transittijden als u gebruikmaakt van Rotra Leadtime Guaranteed.

 

Benieuwd naar de transittijden per afzonderlijk land? Kijk dan op:

Als uw transporteur Verenigd Koninkrijk hebben we dagelijkse lijndiensten voor elk type transport. Hierbij moet u denken aan:

 • Pallets
 • Pakketten
 • Complete ladingen
 • ADR-zendingen
 • Uitzonderlijk vervoer

Hebt u een specifieke vraag over uw zending van of naar het Verenigd Koninkrijk? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten of vraag direct online een passende offerte aan.

Speciale diensten van uw transporteur Verenigd Koninkrijk

Transittijden

 • Looptijden: 1 tot 7 dagen
 • Vertrekdagen: maandag t/m vrijdag
 • Per postcode: klik hier
 • De aangegeven looptijden worden vermeld als indicatie en dienen gehanteerd te worden als gemiddelde looptijden

Uw zendingen 100% klimaatneutraal

Rotra streeft nadrukkelijk naar een duurzame dienstverlening en heeft de ambitie om 100% klimaatneutraal te opereren. Met onze Rotra Green Footprint service bieden we u de mogelijkheid om uw transport klimaatneutraal te versturen.

Rotra Leadtime Guaranteed

Wilt u voor uw groupage zending een gegarandeerde transittijd? Met Rotra Leadtime Guaranteed bent u verzekerd van onze transittijd in bepaalde delen van het Verenigd Koninkrijk. No cure, no pay!

Rotra E-booking: eenvoudig online boeken

Uw transport online aanmelden? Meld uw zending gemakkelijk, veilig en geheel kosteloos aan met Rotra E-booking, het efficiënte zendingsmanagementsysteem van Rotra. Na het aanmelden van uw transport ontvangt u direct een bevestiging. Daarnaast kunt u zending- en klantgegevens vastleggen en desgewenst actualiseren.

Uw zending direct boeken

U kunt uw zending ook direct aanmelden met ons speciale order entry formulier.

Uw transport Verenigd Koninkrijk verzekeren?

Rotra biedt u de mogelijkheid om uw transport Verenigd Koninkrijk direct te verzekeren; klik hier om de mogelijkheden te bekijken.

Uitzonderlijk transport Verenigd Koninkrijk?

De experts van Rotra Special Services vertalen uw eisen en wensen naar tailor made oplossingen voor uw speciale transport. Hierbij is de volledige coördinatie van het logistieke traject in eigen beheer.

Kies voor een betrouwbare transporteur Verenigd Koninkrijk

 • Snelheid: als transporteur Verenigd Koninkrijk hebben wij frequente lijndiensten, van maandag tot en met vrijdag, voor zowel groupage transport als complete ladingen naar en vanuit alle gebieden in het Verenigd Koninkrijk.
 • Betrouwbaarheid: al meer dan 100 jaar zijn wij een betrouwbare partner voor uw logistieke oplossingen. Voor uw groupage transport Verenigd Koninkrijk bent u verzekerd van onze snelle transittijden.
 • Flexibiliteit: pallets, pakketten, complete ladingen, containers, exceptioneel of ADR-zendingen? Rotra biedt voor elk volume een passende oplossing.
 • Betrokkenheid: Rotra denkt mee met uw transport Verenigd Koninkrijk. Onze specialisten spreken vloeiend Engels en hebben jarenlange ervaring op de Britse markt.

Wilt u extra informatie over ons transport Verenigd Koninkrijk, groupage transport of over andere diensten van Rotra?

We helpen u graag verder, neem gerust contact op met één van onze specialisten.

Frequente lijndiensten transport Verenigd Koninkrijk