Europese distributie en wegtransport

Informatie

Contact:
italy@rotra.be


Transittijden:


Klantbeoordelingen
(8.2/10)
100% van onze klanten beveelt ons aan!

Transport Italië snel geleverd door intermodale oplossingen

U bent op zoek naar een logistiek partner voor uw transport Italië? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Rotra beschikt over tientallen jaren ervaring en is de Italië-specialist. Of het nu een complete lading, deelpartij of groupage transport betreft, Rotra denkt met u mee en verzekert u van een snelle en efficiënte levering.

 

Via vaste lijndiensten bieden we dagelijks transport voor zowel groupage als complete ladingen naar en van de grote steden en de verste uithoeken van Italië. Daarnaast biedt Rotra u onderstaande services voor uw transport Italië:

 • Complete zendingen
 • Deel zendingen
 • Spoedzendingen
 • Exceptionele goederen
 • Vervoer gevaarlijke stoffen

Rotra verzorgt tevens intermodaal transport. Wekelijks vertrekken tientallen trailers per spoor van en naar terminals in Italië; een milieuvriendelijk alternatief voor vervoer per truck. Wij komen graag met u in contact om samen te kijken naar de mogelijkheden voor uw transport Italië, neem dus gerust contact op.

De speciale diensten voor uw transport Italië voor u op een rij

Looptijden

 • Transittijd: 2 tot 7 dagen
 • Vertrek op: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag
 • Klik hier voor de transittijden per postcode
 • De aangegeven looptijden worden vermeld als indicatie en dienen gehanteerd te worden als gemiddelde looptijden

Lever een bijdrage aan een duurzame toekomst

Met het oog op klimaatverandering zien we dat steeds meer organisaties klimaatbeschermingsdoelen formuleren. Met onze Rotra Green Footprint service helpen we u om deze doelstellingen te bereiken.

Boek uw zending online met Rotra E-booking

Ons online booking-portal is speciaal opgezet zodat u makkelijk en snel uw zending kunt boeken. Vraag een gratis E-booking account aan en meld uw transport Italië voortaan online aan.

Meld uw transport Italië digitaal aan

Stuur uw orders niet langer per fax of mail, maar voer uw opdrachten zelf in op ons speciale order entry formulier.

Uw transport Italië verzekeren?

Rotra biedt u de mogelijkheid om uw transport Italië direct te verzekeren; klik hier om de mogelijkheden te bekijken.

Passende oplossing voor speciaal transport

Speciale ladingen krijgen deze status als ze buiten de standaard afmetingen dan wel gewichten komen. Dus al ze niet vervoerd kunnen worden binnen de maten van een standaard trailer. Onze Special Services afdeling biedt u ook voor deze transporten een passende oplossing.

De prijs van uw transport Italië – Nederland laten berekenen?

Onze intermodale oplossingen zorgen ervoor dat uw zending snel de plaats van bestemming bereikt. Dit doen wij altijd tegen een zo scherp mogelijk tarief voor de service die we u bieden. Bent u benieuwd naar de prijs van uw transport Italië – Nederland? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Transport van en naar Italië? Kies de expert!

 • Kwaliteit: Of het nu gaat om onze dienstverlening, onze bedrijfsprocessen of de communicatie, wij stellen alles in het werk om met onze efficiënte en professionele werkwijze uw wensen te overtreffen.
 • Flexibiliteit: Wij weten dat de logistieke processen rondom uw transport Italië afhankelijk zijn van ontelbaar veel, vaak onverwachte, facetten. Door onze jarenlange ervaring zijn we flexibel zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. 
 • Persoonlijke service: Rotra onderscheidt zich in de communicatie door de korte lijnen en een vast aanspreekpunt voor u als klant.

Wilt u meer informatie over onze diensten voor uw transport Italië?

We staan u graag te woord dus neem gerust contact op met een van onze specialisten van de afdeling Italië.

Specialist transport Italië