Europese distributie en wegtransport

Informatie


Transittijden:


Transport Litouwen, goed geregeld door onze ruime expertise

Uw transport Litouwen snel op de plaats van bestemming? Kies dan voor de betrouwbare diensten van Rotra. Onze efficiënte lijndiensten met wekelijkse vertrekken zorgen voor deze snelle looptijd. Hebt u groupage transport Litouwen? Maak dan gebruik van onze dagelijkse groupage vertrekken naar alle Oost-Europese bestemmingen, waaronder Litouwen.

 

Naast dagelijkse groupage vertrekken, heeft Rotra ook een wekelijkse lijndienst naar alle Baltische staten voor grotere zendingen. Wij onderhouden o.a. de volgende transporten:

  • Groupage transport
  • Pakketjes, pallets en complete ladingen
  • ADR-zendingen
  • Speciaal transport

Al ruim 100 jaar zijn wij een betrouwbare partner voor al uw logistieke vraagstukken. Vraag direct een passende offerte aan of laat u voorzien van gedegen advies door de specialisten van onze afdeling Eastern Europe.

Alle aanvullende diensten van uw transporteur Litouwen

De transittijden van uw transporteur Litouwen

  • Looptijden: op aanvraag
  • Vertrekdagen: op aanvraag

Gaat u samen met Rotra de restuitstoot aanpakken?

Door uw transport te versturen met de Rotra Green Footprint service, wordt alle CO2-uitstoot gecompenseerd met investeringen in duurzame energieprojecten. Zo kunnen we uw zending 100% klimaatneutraal versturen en dragen we bij aan een duurzame samenleving. Doet u ook mee?

Ontdek het gemak van online met Rotra E-booking

Uw transport Litouwen op een betrouwbare manier online boeken? Kies dan voor Rotra E-booking. De mogelijkheden van dit veilige en efficiënte transportmanagementsysteem zijn eindeloos! Zo genereert het systeem automatisch zendingsdocumenten en kunt u labels met barcodes uitdraaien voor eigen gebruik. Ook is uw volledige transporthistorie van de laatste 12 maanden gemakkelijk in te zien.

Uw zending direct aanmelden?

Maak dan gebruik van ons speciale order entry formulier.

Uw transport Litouwen verzekeren?

Rotra biedt u de mogelijkheid om uw transport Litouwen direct te verzekeren; klik hier om de mogelijkheden te bekijken.

Heeft u een bijzondere zending?

Met de afdeling Special Services biedt Rotra een passende oplossing voor elk soort uitzonderlijk vervoer. Hierbij is de volledige coördinatie van het logistieke traject in eigen beheer. U kunt onze specialisten 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken op + 31 313 483 764.

Een betrouwbare partner voor uw transport Litouwen

  • Snelle service: met een vaste contactpersoon zijn de communicatielijnen bij Rotra erg kort. Hierdoor kunnen we u snel voorzien van antwoorden op al uw vragen en worden alle hand-en-spandiensten intern aangestuurd door uw vertrouwde expediteur.
  • Specialistische kennis: op de afdeling Eastern Europe werken gedreven specialisten met veel kennis van de Baltische staten (waaronder Litouwen). Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbare afhandeling van uw zending.
  • Vele mogelijkheden: van kleine pakketjes tot pallets en van complete ladingen tot groupage transport Litouwen. Onze afdeling Eastern Europe regelt het graag voor u!

Heeft u nog vragen over uw transport van en naar Litouwen?

Neem dan contact op met één van onze expediteurs. Zij helpen u graag verder!

Partner transport Litouwen