Europese distributie en wegtransport

Informatie


Transittijden:


Uw transport Noorwegen volledig uitbesteden?

Het transport Noorwegen is bij Rotra in vertrouwde handen; wij regelen het hele proces van A tot Z. Omdat Noorwegen niet aangesloten is bij de Europese Unie, verzorgen de specialisten van onze eigen douane-afdeling alle douaneformaliteiten voor uw. Tevens is Rotra AEO gecertificeerd. Hierdoor verloopt de douaneafwikkeling eenvoudiger en zijn wij als transporteur Noorwegen sneller op de plaats van bestemming.

 

Naast ons frequente groupage transport Noorwegen biedt Rotra u de volgende logistieke mogelijkheden:

 • Volle wagenladingen
 • Deelpartijen 
 • Pakketjes
 • Vervoer gevaarlijke stoffen 
 • Speciaal transport

Rotra denkt graag met u mee om een passende transportoplossing te vinden. Neem dus gerust contact op met één van de specialisten om te kijken wat Rotra voor u kan betekenen.

Naast de standaard dienstverlening biedt Rotra u onderstaande diensten voor uw transport Noorwegen

Transittijden

 • Looptijden: 2 tot 7 dagen
 • Vertrekdagen: dinsdag en vrijdag
 • Klik hier voor de transittijden per postcode
 • De aangegeven looptijden worden vermeld als indicatie en dienen gehanteerd te worden als gemiddelde looptijden

Rotra gaat CO2 neutraal

Rotra biedt u de mogelijkheid om CO2-neutraal te transporteren met de Rotra Green Footprint service. We belasten een fee over het oorspronkelijke vrachttarief. De hoeveelheid CO2 wordt gerelateerd aan het omzetbedrag.

Meer mogelijkheden met online boeken

Rotra E-booking biedt u vele extra mogelijkheden zoals het online aanmaken van een adresboek en het online opslaan en inzien van regelmatig terugkerende zendingen.

Boek uw transport Noorwegen snel en gemakkelijk

Bij Rotra kunt u het transport Noorwegen eenvoudig aanmelden met het speciale order entry formulier. Hiermee is uw transport in een paar minuten geregeld.

Heeft uw transport een afwijkende afmeting

Dan schakelen wij onze specialisten van de Special Services afdeling in; zij behandelen en regelen uw transport Noorwegen dat buiten de standaard dienstverlening valt.

Uw transport Noorwegen verzekeren?

Rotra biedt u de mogelijkheid om uw transport Noorwegen direct te verzekeren; klik hier om de mogelijkheden te bekijken.

Complete afhandeling douaneformaliteiten

Rotra is meer dan een transporteur Noorwegen, we kunnen ook de totale douaneafwikkeling voor u regelen. Uw complete transport Noorwegen van A tot Z geregeld; dat is logistiek partnerschap!

De pluspunten van een ervaren transporteur Noorwegen

 • Partnerschap: als betrouwbare transporteur Noorwegen gaan we voor een langdurig partnerschap. Er is direct contact met onze specialisten en er worden actuele en scherpe tarieven geboden. 
 • Kennis: Rotra kent Noorwegen, de wetgeving en de gewoonten. Hierbij wordt u als klant zoveel mogelijk ontzorgd. 
 • Communicatie: wij leveren up-to-date informatie en de communicatielijnen met een vast contactpersoon zijn kort. Hierdoor kunnen we snel schakelen en optimaal inspelen op uw wensen. 
 • Douane-afdeling: Rotra heeft een eigen douane-afdeling hierdoor kunnen we alle douaneformaliteiten snel en eenvoudig voor u afhandelen.

Wilt u meer weten over het transport Noorwegen, groupage transport of onze aanvullende diensten?

Onze specialisten helpen u graag met uw transport Noorwegen. Neem gerust contact op zodat we samen met u kunnen kijken naar een passende oplossing.

Meerdere vertrekken per week voor uw transport Noorwegen