Europese distributie en wegtransport

Informatie


Transittijden:


Transport Polen snel op de plaats van bestemming door dagelijks vertrek

Het is prettig om samen te werken met een transporteur die alle expertise in huis heeft om uw transport Polen te begeleiden en te realiseren. Door onze kennis van de markt te combineren met vele wekelijkse vertrekken waarborgt Rotra een voorspoedige afhandeling van uw transport Polen.

 

Rotra vertrekt dagelijks met groupage transport van en naar Polen. Naast deze reguliere vertrekken van groupage transport biedt Rotra u tevens onderstaande services:

 • Complete ladingen? Wij leveren altijd binnen 2 tot 3 dagen in Polen
 • Groupage en deelzendingen bereiken binnen 3 tot 4 dagen hun Poolse bestemming
 • Dagelijks vertrekken groupage transport Polen
 • Spoedtransport naar Polen ook mogelijk
 • Speciaal transport / exceptioneel transport

Rotra verzorgt niet enkel het transport Polen, we kunnen ook uw tijdelijke opslag en/of bewerking van uw goederen voor u regelen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw transport Polen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch contact op met één van onze specialisten.

Als transporteur Polen hebben wij diverse aanvullende diensten, bekijk ze hieronder

Transittijden

 • Transittijd: 2 tot 4 dagen
 • Vertrekken op: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
 • Klik hier voor de transittijden per postcode
 • De aangegeven looptijden worden vermeld als indicatie en dienen gehanteerd te worden als gemiddelde looptijden

Milieuvriendelijk transport Polen

Rotra probeert de invloed, die de bedrijfsactiviteiten hebben op het milieu, te reduceren. Met de Rotra Green Footprint service hebben we een dienst ontwikkeld waarbij samen met u de impact van het transport Polen op het milieu positief kunnen beïnvloeden.

Boek uw transport Polen online

Met de Rotra E-booking service heeft u de mogelijkheid uw vrachtwagentransporten te allen tijde online te boeken via ons speciale portaal. Eenvoudig, snel, op korte termijn. Meld u nu aan!

Eenvoudig uw zending aanmelden?

Met het speciaal ontwikkelde order entry formulier kunt u heel eenvoudig en snel uw transport Polen aanmelden.

Uw transport Polen verzekeren?

Rotra biedt u de mogelijkheid om uw transport Polen direct te verzekeren; klik hier om de mogelijkheden te bekijken.

Exceptioneel transport Polen?

De Special Services afdeling van Rotra vertaalt uw wensen naar passende oplossingen en zorgt dat uw speciaal transport Polen professioneel wordt afgehandeld.

Transportkosten Polen laten berekenen door de Oost-Europa specialist

Met de dagelijkse vertrekken van Rotra heeft u een gegarandeerde looptijd van 2 tot 4 dagen. Bent u benieuwd tegen welk tarief wij uw zending zo snel kunnen leveren? Laat uw transportkosten Polen dan direct berekenen door een van onze Oost-Europa specialisten. Neem vandaag nog contact op voor een offerte voor uw zending!

De voordelen van een ervaren transporteur Polen

 • Scherpe tarieven: Rotra vertrekt vier keer per week naar Polen, mede door deze frequente vertrekken kunnen we u een scherp tarief aanbieden. 
 • Betrouwbare aflevering: Vaste lijndiensten zorgen voor een efficiënte routeplanning, hiermee waarborgen wij een betrouwbare aflevering. 
 • Maatwerk: Rotra heeft specialisten in dienst die de Poolse markt goed kennen, zij bieden u een transportoplossing die past bij uw wensen.

Wilt u graag met één van onze medewerkers spreken over het transport Polen?

Dat kunnen wij ons goed voorstellen want er komt expertise kijken bij het transport van en naar Polen. Onze specialisten staan u graag te woord dus neem gerust contact op.

Dagelijks transport Polen