Europese distributie en wegtransport

Informatie


Transittijden:


Transport Wit-Rusland? Rotra staat garant voor een optimale service

Om uw transport Wit-Rusland zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, kunt u gebruikmaken van het grote, accurate partnernetwerk van Rotra. Wij zijn expert in het samenvoegen van kleine eenheden tot één grote eenheid: al het groupage transport Wit-Rusland vertrekt daarom dagelijks. Voor alle overige diensten zijn onze vertrekdagen en looptijden op aanvraag. Uw zending direct aanmelden? Gebruik dan het speciale order entry formulier.

 

Voor Wit-Rusland onderhouden wij vrijwel elk type transport:

 • Deelladingen (LTL)
 • Losse pakketten
 • Groupage transport
 • Pallets
 • Complete ladingen (FTL)
 • ADR-zendingen
 • Speciaal transport

Ook als uw zending er niet bij staat, kunt u contact opnemen met onze ervaren expediteurs. Wij bieden namelijk áltijd een passende oplossing voor uw transport Wit-Rusland. Overtuigd van onze kwaliteiten? Vraag dan een passende en geheel vrijblijvende offerte aan.

Alle overige diensten van uw transporteur Wit-Rusland

Transittijden

 • Looptijden: op aanvraag bij onze specialisten
 • Vertrekdagen: op aanvraag bij onze specialisten

Uw zending 100% klimaatneutraal versturen?

Door uw transport Wit-Rusland te versturen met onze Rotra Green Footprint service, draagt u bij aan de duurzame dienstverlening waar Rotra zo nadrukkelijk naar streeft. Samen met de Climate Neutral Group zorgen we er voor dat alle CO2-uitstoot van uw zending direct wordt gecompenseerd met investeringen in duurzame energieprojecten. Draagt u ook bij aan een beter milieu?

Uw vervoer online aanmelden?

Maak dan gebruik van ons veilige en efficiënte transportmanagementsysteem Rotra E-booking. Met deze gratis service organiseert u gemakkelijk al uw zendingen. Na het aanmelden van uw vervoer, ontvangt u direct een bevestiging. Bovendien is het mogelijk om uw klant- en zendingsgegevens vast te leggen en te actualiseren.

Uw transport direct boeken?

Gebruik dan het speciale order entry formulier, waarmee u vrijwel elk type (standaard) transport direct kunt regelen.

Uw transport Wit-Rusland verzekeren?

Rotra biedt u de mogelijkheid om uw transport Wit-Rusland direct te verzekeren; klik hier om de mogelijkheden te bekijken.

Uitzonderlijk transport Wit-Rusland?

Buiten de reguliere transportdiensten, handelt uw transporteur Wit-Rusland ook speciale zendingen af. Bijvoorbeeld goederen met een bijzondere afmeting of gewicht. Onze afdeling Rotra Special Services staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar met passende oplossingen voor uw vervoer. Neem contact op door te bellen met +31 313 483 764.

Uw transport Wit-Rusland is bij Rotra is goede handen

 • Snelheid: van A tot Z wordt uw transport Wit-Rusland geregeld door uw vaste contactpersoon. Hebt u vragen aangaande uw zending? Dan schakelt u direct met uw vertrouwde contactpersoon!
 • Betrouwbaarheid: vaste vertrekken voor groupage transport, eigen wagenpark en accuraat partnernetwerk zorgen voor een betrouwbare afhandeling van uw zending.
 • Concurrerende prijzen: door onze jarenlange ervaring weten we dat u naast een snelle en betrouwbare partner ook een concurrerende prijs wilt ontvangen. Als ervaren transporteur Wit-Rusland, kan Rotra u bijzonder scherpe tarieven aanbieden.

Wilt u extra informatie over ons transport Wit-Rusland, groupage transport of over andere diensten van Rotra?

We helpen u graag verder, neem gerust contact op met één van onze specialisten.

Partner voor transport Wit-Rusland