Europese distributie en wegtransport

Informatie


Transittijden:


Transport Finland laat u uitvoeren door een gespecialiseerde transporteur

Uw transport Finland is in goede handen bij Rotra. Door onze schaalgrootte zijn wij in staat om u te voorzien van een betrouwbare, flexibele en hoogwaardige dienstverlening tegen een scherp tarief.

 

Of uw transport Finland nu bestaat uit één of meerdere pallets, cartons of een uitzonderlijke afmetingen kent; het netwerk van Rotra levert uw transport Finland just-in-time zoals u dat wenst. Naast onze wekelijkse lijndienst regelen we ook de volgende transporten voor u:

 • Pakketvervoer
 • Palletvervoer
 • Lengtevervoer
 • Groupage transport
 • Compleet en deelladingen transport
 • Koeriersdiensten/spoedzendingen
 • Transport gevaarlijke stoffen

Regelmatige transporten, maar ook incidenteel transport van en naar Finland verzorgen wij graag voor u. Onze kennis over Finland biedt u de kans om betrouwbaar, duurzaam en efficiënt te leveren in geheel Finland. Benieuwd wat Rotra voor u kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers of vraag een offerte aan!

Kenmerken van onze dienstverlening voor uw transport Finland

Transittijden

 • Looptijden: 4 tot 8 dagen
 • Vast vertrek op: vrijdag
 • Klik hier voor de transittijden per postcode
 • De aangegeven looptijden worden vermeld als indicatie en dienen gehanteerd te worden als gemiddelde looptijden

Transporteur Finland groen op weg

Dat kan met de speciale Rotra Green Footprint service. Rotra streeft er naar om haar processen continu te vergroenen. We proberen het laadvermogen van onze trucks te maximaliseren en het aantal lege kilometers te beperken. Daarnaast zetten we enkel trucks in met een zo laag mogelijke CO2-uitstoot. Met de Rotra Green Footprint service wordt het laatste stukje restuitstoot gecompenseerd.

Makkelijk en snel transport boeken via internet

Rotra E-booking is een dienst voor iedereen die op zoek is naar een makkelijke en snelle manier om uw transport Finland te boeken. Met Rotra E-booking heeft u inzage in zendingen die u in het verleden heeft verstuurd. Daarnaast is de kans op fouten minder groot doordat er geen handmatige handelingen meer voorkomen.

Transport Finland direct boeken?

Vul dan het speciale order entry formulier in en stuur deze met een druk op de knop naar onze specialisten. Zij plannen uw transport Finland dan direct in.

Uw transport Finland verzekeren?

Rotra biedt u de mogelijkheid om uw transport Finland direct te verzekeren; klik hier om de mogelijkheden te bekijken.

Rotra ook exceptioneel transporteur Finland

Buitensporige afmetingen, uitzonderlijke gewichten, bijzondere projecten en/of exceptioneel transport, de Special Services van Rotra regelt het voor u. Vervoer kan plaatsvinden over de weg, over het water of door de lucht en hierbij is ook een combinatie van modaliteiten mogelijk.

Rotra is niet alleen uw transporteur Finland, maar gaat verder!

 • Wekelijkse service: betrouwbare en wekelijkse service met snelle doorlooptijden bij het transport van en naar Finland. 
 • Duidelijkheid: onze specialisten denken graag met u mee en stemmen het transport Finland van begin tot eind met u af; u weet precies waar u aan toe bent.
 • Efficiënt: door onze flexibele routeplanning en transparante dienstverlening kan Rotra snel schakelen en maximaal inspelen op uw wensen en behoeften. Hiermee waarborgen we een efficiënt en betrouwbaar transport Finland.

Heeft u nog vragen over ons groupage transport Finland of over andere diensten van Rotra?

Neem dan contact op met één van onze Finland specialisten, zij helpen u graag verder.

Korte looptijd transport Finland