Europese distributie en wegtransport

Informatie

Contact:
benelux@rotra.be


Transittijden:


Transport Nederland altijd binnen 24 tot 48 uur geleverd

Uw transport Nederland snel op de plaats van bestemming? Met de dagelijkse service van Rotra, worden al uw palletzendingen binnen 24 uur geleverd. Al het overige vervoer kan rekenen op een maximale levertijd van 1 tot maximaal 2 dagen. Onze dagelijkse vertrekken verzekeren deze snelle afhandeling van uw transport Nederland. Uw zending direct aanmelden? Maak dan gebruik van dit order entry formulier.

 

Als transporteur Nederland hebben we dagelijkse lijndiensten voor al uw binnenlandse vervoer. Rotra helpt u graag met alle onderstaande transporttypes:

 • Pallets
 • Pakketten
 • Overige deelladingen
 • Complete ladingen
 • ADR-zendingen
 • Uitzonderlijk vervoer

Daarnaast denkt Rotra ook graag met u mee voor passende transportoplossingen voor niet alledaagse zendingen. Benieuwd naar onze betrouwbare service? Neem dan contact op met één van onze wegtransportspecialisten of vraag direct een passende offerte aan!

Speciale diensten voor uw transport Nederland

Transittijden

 • Looptijden: 1 - 2 dagen
 • Vertrekdagen: ma, di, wo, do, vr
 • Per postcode: klik hier
 • De aangegeven looptijden worden vermeld als indicatie en dienen gehanteerd te worden als gemiddelde looptijden

Uw zendingen 100% klimaatneutraal versturen?

Niet alleen willen we 100% de beste zijn met onze betrouwbare transportoplossingen. We streven ook nadrukkelijk naar een volledig duurzame dienstverlening. Om dit te onderstrepen in concrete acties zijn we o.a. bezig met de ontwikkeling van voertuigen die voldoen aan de strengste milieunormen. U kunt ons helpen door gebruik te maken van onze Rotra Green Footprint service. Met deze extra service wordt de CO2-uitstoot van uw transport volledig gecompenseerd met investeringen in duurzame energieprojecten. Helpt u Rotra duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen?

Boek eenvoudig en snel met Rotra E-booking

Met Rotra E-booking krijgt u toegang tot het veilige transportmanagementsysteem van Rotra. Meld uw transport Nederland aan en ontvang direct een bevestiging van uw zending per mail. Alle klanten met een werkende internetverbinding kunnen gratis gebruikmaken van deze extra service!

Uw zending direct aanmelden?

Maak dan gebruik van dit speciale order entry formulier.

Uw transport Nederland verzekeren?

Rotra biedt u de mogelijkheid om uw transport Nederland direct te verzekeren; klik hier om de mogelijkheden te bekijken.

Rotra Special Services

Naast uw reguliere transport, denkt Rotra ook graag met u mee om tot passende oplossingen te komen voor al uw speciale zendingen. Ons Special Services team staat daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om elk type transport in goede banen te leiden.

Rotra Leadtime Guaranteed

Wilt u voor uw groupage zending een gegarandeerde transittijd? Met Rotra Leadtime Guaranteed bent u verzekerd van onze transittijd in bepaalde delen van het Verenigd Koninkrijk. No cure, no pay!

Transportkosten Nederland laten berekenen door een van onze specialisten

Met dagelijkse service van Rotra heeft u een gegarandeerde looptijd van maximaal 48 uur voor alle zendingen binnen Nederland. Ook uw transportkosten Nederland snel laten berekenen door een van onze binnenlandspecialisten? Neem dan gerust contact met ons op en ontvang vandaag nog een offerte voor uw zending!

Kies voor Rotra als uw betrouwbare transporteur Nederland

 • Snelheid: als transporteur Nederland voeren wij dagelijkse ritten uit van en naar alle provincies van ons land. Pakketten, pallets, groupage transport en andere zendingen worden zo snel van A naar B gebracht.
 • Betrouwbaarheid: Koninklijke Rotra beschikt over een eigen vloot en efficiënte lijndiensten, waarmee de betrouwbaarheid van uw transport wordt gewaarborgd.
 • Flexibiliteit: Rotra biedt een passende oplossing voor elk volume: van pallets tot complete ladingen.

Wilt u extra informatie over ons transport Nederland, groupage transport of over andere diensten van Rotra?

We helpen u graag verder, neem gerust contact op met één van onze specialisten.

Transport Nederland binnen 24 uur geleverd