Europese distributie en wegtransport

Informatie

Contact:
france@rotra.be


Transittijden:


Klantbeoordelingen
(8.2/10)
100% van onze klanten beveelt ons aan!

Transport Frankrijk betrouwbaar en efficiënt geregeld

Uw transport Frankrijk snel en efficiënt laten verlopen? Of het nu om een complete lading, deelpartij of groupage transport gaat; Rotra regelt het voor u zonder dat u er omkijken naar heeft. Dankzij onze jarenlange ervaring is onze dienstverlening zo uitgebreid en betrouwbaar dat wij voor elk transport Frankrijk een passende oplossing kunnen bieden.

 

Rotra onderhoudt, als transporteur Frankrijk, dagelijkse lijndiensten voor uw groupage transport. Daarnaast biedt Rotra u onderstaande services voor uw transport Frankrijk:

 • Pakket zendingen
 • Koerier zendingen (tot 6 pallets)
 • FTL zendingen (complete ladingen)
 • LTL zendingen (deel ladingen)
 • Gevaarlijke stoffen (ADR)
 • Exceptioneel transport

Als transporteur Frankrijk kunnen wij snelle transporttijden garanderen omdat wij meerdere keren per week van en naar Frankrijk vertrekken. Heeft u vragen of wilt u een prijsindicatie voor uw transport Frankrijk? Onze specialisten helpen u graag verder dus neem gerust contact op.

Rotra kan u nog meer bieden bij het transport van en naar Frankrijk

Transittijden

 • Transittijd: 1 tot 5 dagen
 • Rotra vertrekt op: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
 • Klik hier voor de transittijden per postcode
 • De aangegeven looptijden worden vermeld als indicatie en dienen gehanteerd te worden als gemiddelde looptijden

Duurzaam transport Frankrijk

Rotra wil de uitstoot van CO2 graag samen met u reduceren. Dit doet we door in samenwerking met de Climate Neutral Group de CO2 uitstoot te compenseren met investeringen in duurzame energieprojecten. Met Rotra Green Footprint wordt een kleine fee belast over het oorspronkelijke vrachttarief.

Boek uw zending online

Door middel van E-booking kunt u eenvoudig en gemakkelijk opdrachten online boeken. E-Booking is een gratis service van Rotra. Hiermee kunt u als klant het boekingsproces via internet laten verlopen. Daardoor wordt het zendingsproces efficiënter, beter beheersbaar en controleerbaar.

Meld het transport Frankrijk direct aan

Vul het order entry formulier in om uw zending digitaal aan te melden en Rotra komt het desgewenst vandaag of morgen al bij u afhalen.

Uw transport Frankrijk verzekeren?

Rotra biedt u de mogelijkheid om uw transport Frankrijk direct te verzekeren; klik hier om de mogelijkheden te bekijken.

Special Services, voor al uw speciaal transport

Van exceptioneel transport tot op- en overslag; de Special Services afdeling van Rotra bedenkt en regelt altijd de juiste oplossing voor uw transportvraag.

Rotra is uw transporteur Frankijk omdat:

 • Vele mogelijkheden: van pakketje tot een complete lading en van een adr-zending tot een speciaal transport; Rotra regelt het graag voor u. 
 • Snelle service: een vast contactpersoon zorgt voor snelle en directe communicatie, hierdoor kunnen wij uw transport van en naar Frankrijk efficiënt afhandelen. 
 • Kwalitatief hoge dienstverlening: Rotra heeft eigen materieel, goed opgeleide specialisten en veel ervaring op de Franse markt.

Heeft u nog vragen over het transport van en naar Frankrijk?

Onze specialisten helpen u graag dus neem gerust contact op.

Transport Frankrijk; snel geregeld