Europese distributie en wegtransport

Informatie


Transittijden:


Transport Zwitserland snel geregeld door expertise douane-afdeling

Uw transport Zwitserland is snel op de plaats van bestemming met de expertise van onze douane-afdeling. Zwitserland is geen lid van de Europese Unie, dit maakt de douaneafhandeling bewerkelijk voor u. Onze eigen douaneafdeling neemt dit dan ook graag voor u uit handen. Rotra is tevens AEO-gecertificeerd, hierdoor profiteert u van vereenvoudigde douane- en controleprocessen. Uiteraard resulteert dit in een vlotte afwikkeling van uw zendingen en geen administratieve lasten.

 

Als transporteur Zwitserland vertrekken wij dagelijks van en naar Zwitserland. Naast onderstaande transporten kunnen wij ook uw groupage transport, volle vracht en/of adr-zending voor u regelen.

 • Deelladingen
 • ADR-zendingen (gevaarlijke goederen)
 • Exceptionele zendingen 
 • Pakketten 
 • Koerier transport

Rotra verzorgt niet enkel het transport van en naar Zwitserland, we kunnen desgewenst ook uw tijdelijke opslag en/of bewerking van uw goederen voor u regelen. Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem dan contact op met één van onze medewerkers of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Als transporteur Zwitserland hebben wij aanvullende diensten voor u ontwikkeld

Transittijden

 • Looptijden: 1 – 3 dagen
 • Vertrekdagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag
 • Per postcode: klik hier
 • De aangegeven looptijden worden vermeld als indicatie en dienen gehanteerd te worden als gemiddelde looptijden

Duurzaam zakendoen

Rotra streeft nadrukkelijk naar een duurzame dienstverlening. Met de ontwikkeling van voertuigen die voldoen aan de strengste milieunormen, het trainen van personeel en de ontwikkeling van intelligente software zet Rotra haar beleidsvisie om in concrete acties. Met Rotra Green Footprint kunnen we uw zendingen 100% klimaatneutraal afhalen en afleveren.

Is uw tijd kostbaar? Boek uw zending online

Het geheel kosteloze online Rotra E-booking portaal biedt u vele voordelen. Zo kunt u snel en eenvoudig zendingen aanmelden en uw bestand met adressen beheren. Met een paar klikken hebt u het transport Zwitserland geregeld.

Spoedzending? Gebruik het order entry formulier

Met het speciale order entry formulier kunt u de zending direct aanmelden.

Special Services: voor al uw speciaal transport

Kent u zending een uitzonderlijke afmeting? Dan bent u bij onze Special Services afdeling aan het juiste adres. Zij voorzien u van maatwerkoplossingen tegen een scherp tarief.

Uw transport Zwitserland verzekeren?

Rotra biedt u de mogelijkheid om uw transport Zwitserland direct te verzekeren; klik hier om de mogelijkheden te bekijken.

Complete douaneafhandeling

Rotra is meer dan een transporteur Zwitserland, we kunnen ook de totale douaneafwikkeling voor u regelen. Uw complete transport van A tot Z geregeld; dat is logistiek partnerschap!

Rotra is uw transporteur Zwitserland omdat:

 • Snelle service: door onze dagelijkse vertrekken kunnen we uw transport van en naar Zwitserland snel voor u regelen. Een vast contactpersoon denkt met u mee en regelt het gehele proces zonder dat u er omkijken naar heeft. 
 • Grenzeloze mogelijkheden: pakketjes, complete ladingen, adr-zendingen of groupage transport van en naar Zwitserland? Rotra biedt voor elk volume een passende oplossing! 
 • Douaneformaliteiten: uw douaneformaliteiten snel en eenvoudig afhandelen? Rotra heeft de kennis en expertise in huis om dit voor u te regelen. Zo kunt u zich richten op uw corebusiness.

Wenst u meer informatie over ons groupage transport Zwitserland of over onze andere diensten?

Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten, zij staan u graag te woord!

Dagelijks vertrek transport Zwitserland