Europese distributie en wegtransport

Informatie

Contact:
spain@rotra.be


Transittijden:


Klantbeoordelingen
(8.2/10)
100% van onze klanten beveelt ons aan!

Transport Spanje, snel, betrouwbaar en voor de juiste prijs

Uw transport Spanje moet op het afgesproken tijdstip worden afgeleverd, daarom wilt u altijd terug kunnen vallen op een betrouwbare logistieke partner en dat is precies waar Rotra in beeld komt.

 

We verzorgen, naast de dagelijkse vertrekken voor uw groupage transport en voor uw complete lading, ook onderstaande transporten:

 • Kleine pakketten
 • Deelladingen
 • Transport gevaarlijke stoffen
 • Transport van goederen met uitzonderlijke afmetingen
 • Tijdsleveringen

We verzorgen niet alleen het transport van en naar Spanje, maar gaan verder. We regelen desgewenst ook de tijdelijke opslag en/of bewerking van uw goederen. We kijken graag samen met u naar een passende oplossing dus neem gerust contact op. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen voor uw transport Spanje.

Benieuwd naar onze extra diensten voor uw transport Spanje?

Transittijden

 • Looptijd: 3 tot 7 dagen
 • We vetrekken op: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag
 • Bekijk hier onze transittijden per postcode
 • De aangegeven looptijden worden vermeld als indicatie en dienen gehanteerd te worden als gemiddelde looptijden

Uw transport Spanje klimaatneutraal?

Dat kan met de speciale Rotra Green Footprint service, hiermee bieden we u de mogelijkheid om CO2 neutraal te transporteren. De laatste jaren heeft Rotra haar voortrekkersrol in duurzame logistiek vervuld met de introductie van voertuigen die rijden op alternatieve brandstoffen. De overige onvermijdbare uitstoot willen we graag samen met u proberen terug te dringen.

Gemakkelijk transport boeken via internet

Bent u op zoek naar een makkelijke en snelle manier om uw zendingen aan te melden? Met de Rotra E-booking tool kunt u het transport Spanje online aanmelden. Het systeem genereert de zendingsdocumenten automatisch waarmee u uw overige handelingen uitsluit en het boekingsproces optimaliseert.

Snel uw zending boeken?

Dit kan heel eenvoudig met het order entry formulier. Stuur ons het ingevulde formulier en uw transport Spanje is geboekt! 

Uw transport Spanje verzekeren?

Rotra biedt u de mogelijkheid om uw transport Spanje direct te verzekeren; klik hier om de mogelijkheden te bekijken.

U heeft exceptionele lading van of naar Spanje?

De Special Services afdeling van Rotra biedt u altijd de juiste oplossing voor uw specifieke zending. Lengtetransport, breedtetransport, maar ook voor hoogtetransport, zwaar transport of machinetransport bent u bij ons aan het juiste adres. Door te werken als expediteur en gebruik te maken van ons grote netwerk zijn wij niet afhankelijk van ons eigen beschikbare materieel en vinden we altijd de juiste transportoplossing.

Waarom is Rotra uw transporteur Spanje?

 • Complete dienstverlening: Rotra is meer dan een transporteur Spanje, we bieden alle mogelijke diensten aan binnen de sector, van de planning tot de organisatie en het management van uw complete supply chain. 
 • Accuraat: We hebben betrouwbare leveringen door onze vaste vertrekken, daarnaast werken we uitsluitend met specialisten zodat uw transport Spanje altijd volgens afspraak wordt afgehandeld. 
 • Snelheid: niet alleen uw groupage transport, maar ook uw complete- en deelladingen worden snel geleverd door frequente vertrekken.

Wenst u meer informatie over uw transport Spanje, groupage transport of onze aanvullende diensten?

Rotra helpt u graag verder, dus neem gerust contact op met een van onze specialisten!

Transport Spanje binnen 3 tot 7 dagen geleverd