Europese distributie en wegtransport

Informatie


Transittijden:


Transport Oekraïne, snel en eenvoudig geregeld

Uw transport Oekraïne snel en betrouwbaar op de plaats van bestemming? Maak dan gebruik van het accurate partnernetwerk van Rotra. Voor alle zendingen van en naar Oost-Europa, kunt u contact opnemen met één van onze collega’s van onze speciale Eastern Europe afdeling. Naast een accuraat partnernetwerk en dit team van ervaren expediteurs, beschikt Rotra ook over een compleet eigen wagenpark en bijzonder scherpe tarieven. Hiermee is uw transport Oekraïne bij Rotra in betrouwbare handen! Uw zending direct aanmelden? Gebruik dan ons speciale order entry formulier.

 

Als transporteur Oekraïne komen we u graag tegemoet met concurrerende prijzen voor alle onderstaande transporten:

 • Pakketjes & pallets
 • Deelladingen
 • Complete ladingen
 • Speciaal transport
 • ADR-zendingen
 • Groupage transport Oekraïne

Benieuwd naar onze scherpe tarieven? Neem dan contact op met één van onze expediteurs of vraag direct een passende offerte aan. Ook voor niet-alledaagse zendingen, biedt Rotra een passende transportoplossing!

Aanvullende diensten voor uw transport Oekraïne

Transittijden

 • Looptijden: op aanvraag
 • Vertrekdagen: op aanvraag

100% klimaatneutraal vervoer

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij Rotra al jaren hoog in het vaandel. Niet alleen in woorden, maar ook met concrete acties. Zo werken we aan de ontwikkeling van intelligente software en voertuigen die voldoen aan de strengste milieunormen. Ook u kunt bijdragen door uw transport Oekraïne te versturen met onze Rotra Green Footprint service. Hiermee wordt alle CO2-uitstoot van uw zending volledig gecompenseerd met investeringen in groene energieprojecten. Zo maken we ook uw transport duurzaam!

E-booking: eenvoudig online boeken bij Rotra

Uw tijd is kostbaar. Daarom willen we het aanmelden van al uw transporten zo gemakkelijk mogelijk maken. Met Rotra E-booking krijgt u toegang tot het veilige en efficiënte zendingsmanagementsysteem van Rotra. Hiermee kunt u al uw vervoersopdrachten eenvoudig en geheel kosteloos aanmelden.

Uw transport Oekraïne direct aanmelden

Om uw zending direct aan te melden kunt u dit order entry formulier gebruiken.

Uw transport Oekraïne verzekeren?

Rotra biedt u de mogelijkheid om uw transport Oekraïne direct te verzekeren; klik hier om de mogelijkheden te bekijken.

Special Services voor al uw speciaal transport

Kent u zending een bijzondere afmeting? Of moet uw transport met een kraan worden gelost op de 10e etage van een flatgebouw? Neem dan contact op met Rotra Special Services. Dit unieke team is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via het nummer + 31 313 483 764.

Alle redenen om te kiezen voor een betrouwbare transporteur Oekraïne

 • Snelheid: door ons accurate partnernetwerk, is uw transport snel op de plaats van bestemming.
 • Betrouwbaarheid: Rotra beschikt over een eigen wagenpark en een team van ervaren specialisten voor de gehele Oost-Europese markt. Samen zorgen zij dat de betrouwbaarheid van uw transport Oekraïne gewaarborgd blijft.
 • Flexibiliteit: als transporteur Oekraïne biedt Rotra een passende oplossing voor elk volume: van pakketjes tot speciaal transport.
 • Betrokkenheid: heeft u speciale wensen of eisen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee om tot een passende oplossing te komen voor al uw logistieke vraagstukken!

Wenst u meer informatie over uw transport Oekraïne, groupage transport of over andere diensten van Rotra?

Neem dan gerust contact op met onze afdeling Eastern Europe, onze specialisten staan u graag te woord!

Scherp tarief transport Oekraine