Europese distributie en wegtransport

Informatie


Transittijden:


Transport Griekenland met wekelijkse vertrekken

Uw transport Griekenland is binnen een week geleverd door onze betrouwbare, wekelijkse vertrekken op vrijdag. De looptijd varieert tussen minimaal 4 en maximaal 7 dagen, waarbij uw zending exact een week later is geleverd. Meer weten over uw transport Griekenland? Neem dan contact op met één van onze specialisten van de afdeling Eastern Europe.

 

Als transporteur Griekenland bieden wij uitkomsten voor vrijwel elk type vervoer:

 • Groupage transport
 • ADR-zendingen
 • Speciaal transport
 • Pallets, pakketten en compleetladingen

Al meer dan 100 jaar zijn wij een betrouwbare partner voor al uw logistieke vraagstukken; we leveren uw transport snel en accuraat af op de plaats van bestemming. Vraag direct een scherpe offerte aan of laat u informeren door een van onze ervaren expediteurs.

Aanvullende diensten van uw transporteur Griekenland

Transittijden van uw transporteur Griekenland

 • Looptijden: 4 tot 7 dagen
 • Vertrekdagen: elke vrijdag of op aanvraag
 • Per postcode: klik hier
 • De aangegeven looptijden worden vermeld als indicatie en dienen gehanteerd te worden als gemiddelde looptijden

Samen met u de restuitstoot aanpakken?

Rotra streeft nadrukkelijk naar een duurzame dienstverlening. Zo ontwikkelen we voertuigen die voldoen aan de strengste milieunormen. Rotra biedt u de mogelijkheid uw zendingen 100% milieuneutraal te versturen met de Rotra Green Footprint service. Zo pakken we samen de restuitstoot aan!

Online boekingsgemak met Rotra E-booking

Uw transport Griekenland op een betrouwbare manier online aanmelden? Maak dan gebruik van Rotra E-booking, ons veilige web portaal waarmee u snel en eenvoudig al uw zendingen kunt aanmelden.

Uw zending direct boeken?

Met het speciale order entry formulier kunt u uw transport direct aanmelden.

Uw transport Griekenland verzekeren?

Rotra biedt u de mogelijkheid om uw transport Griekenland direct te verzekeren; klik hier om de mogelijkheden te bekijken.

Speciaal transport

Onze afdeling Special Services biedt passende oplossingen voor uitzonderlijk vervoer van en naar Griekenland. Wij garanderen snelle doorlooptijden en een team van specialisten die 24/7 voor u klaar staat. Onze korte communicatie(lijnen) zorgen voor een vlekkeloos transport.

Uw betrouwbare partner voor uw transport Griekenland

 • Snelle service: een vast contactpersoon zorgt ervoor dat uw zending van en naar Griekenland van A tot Z wordt geregeld. U staat in direct contact met één van onze specialisten.
 • Specialistische kennis: op de afdeling Eastern Europe werken louter specialisten met jarenlange ervaring op de Griekse transportmarkt. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbare afhandeling van uw zending.
 • Vele mogelijkheden: van kleine pakketjes tot pallets en van complete ladingen tot groupage transport Griekenland. Onze afdeling Eastern Europe regelt het graag voor u.


Heeft u nog vragen over uw transport van en naar Griekenland?

Neem dan contact op met één van onze specialisten. Zij helpen u graag verder.

Voorspoedige afwikkeling transport Griekenland