Europese distributie en wegtransport

Informatie


Transittijden:


Uw transport Kroatië snel geregeld door de specialisten van Rotra

Hebt u transport van of naar Kroatië nodig? Zoek dan niet langer en maak gebruik van de uitgebreide expertise en kennis van Rotra. Het meer dan 100 jaar oude familiebedrijf is een zeer ervaren speler op de Oost-Europese markt en heeft dan ook een speciale afdeling voor u klaarstaan: Rotra Eastern Europe. Met de jarenlange ervaring is uw transport Kroatië snel en betrouwbaar geregeld. Bovendien zijn onze diensten scherp geprijsd.

 

Als transporteur Kroatië staat Rotra garant voor een voorspoedige afwikkeling van uw zending. Wij behandelen vrijwel elk type zending, van losse pakketjes tot groupage transport:

 • Pakketten
 • Pallets
 • Complete ladingen
 • ADR-zendingen
 • Speciaal transport
 • Groupage transport

U kunt uw zending direct online aanmelden via ons order entry formulier, een offerte aanvragen of eerst contact opnemen met één van de expediteurs van Rotra Eastern Europe.

De aanvullende diensten van uw transporteur Kroatië

Vertrektijden

 • Looptijden: op aanvraag
 • Vertrek op: op aanvraag

Wilt u bijdragen aan een schoner milieu?

Door uw zending te versturen met onze Rotra Green Footprint service wordt de CO2-uitstoot gecompenseerd met investeringen in duurzame energieprojecten. Dit doet Rotra in samenwerking met de Climate Neutral Group. Daarnaast zijn wij zeer betrokken bij de ontwikkeling van voertuigen die voldoen aan de strengste milieunormen. Pakt u samen met ons de restuitstoot aan?

Uw zending veilig online aanmelden?

Met Rotra E-booking vereenvoudigd u het aanvragen van uw transport Kroatië. Uw eigen adressenboek in dit zendingsmanagementsysteem garandeert optimale efficiency en een foutloze aanmelding van al uw zendingen. Met een paar muisklikken wordt uw vervoer vervolgens geheel kosteloos en via een veilige verbinding aangemeld bij de expediteurs van Rotra. Uw transport regelen was nog nooit zo gemakkelijk!

Uw vervoer direct aanmelden?

Maak dan gebruik van ons speciale order entry formulier.

Uw transport Kroatië verzekeren?

Rotra biedt u de mogelijkheid om uw transport Kroatië direct te verzekeren; klik hier om de mogelijkheden te bekijken.

Kent uw transport Kroatië speciale wensen of eisen

Het Rotra Special Services team staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om elk soort vervoer tot in de puntjes nauwkeurig te regelen. Hierbij is de volledige coördinatie van het logistieke traject in het beheer van Rotra. Maak direct gebruik van deze speciale dienst als uw zending niet in aanmerking komt voor onze standaard dienstverlening!

Waarom uw transport Kroatië met Rotra versturen?

 • Snelheid: onze communicatielijnen zijn kort, hierdoor kunnen we snel schakelen en inspelen op uw wensen. 
 • Betrouwbaarheid: Rotra staat garant voor een voorspoedige afwikkeling van uw zending. Vraag onze expediteurs naar de looptijden en vertrekdagen.
 • Concurrerende prijzen: door de jarenlange ervaring als efficiënt transporteur Kroatië, kan Rotra u scherpe tarieven aanbieden.

Meer informatie over uw transport Kroatië en onze aanvullende diensten nodig?

Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Expertise voor uw transport Kroatië