Click, Ship & Smile

ROTRANEXT - DIGITAL FREIGHT FORWARDING

Lucht- en zeevracht expeditie vraagt veel meer dan een slim platform met een overzichtelijk dashboard. In de complexe wereld van shipping zijn persoonlijke ervaring en betrouwbaarheid juist nu goud waard, zeker als zaken anders gaan dan gepland.

ROTRANEXT - DIGITAL FREIGHT FORWARDING

DIGITAAL ALS HET KAN, PERSOONLIJK ALS HET NODIG IS

Door state of the art technologie te combineren met ruim 100 jaar ervaring maakt rotraNext freight forwarding simpel waar het kan en biedt het persoonlijke ondersteuning wanneer dat nodig is.

Meer weten? Boek dan nu een demo.

STATE OF THE ART TECHNOLOGIE

Door state of the art technologie te combineren met ruim 100 jaar ervaring maakt rotraNext lucht- en zeevracht expeditie simpel waar het kan en biedt het persoonlijke ondersteuning wanneer dat nodig is.

Icon 1

Al uw zendings overzichtelijk in een helder dashboard

Icon 2

Tarieven zijn direct beschikbaar zodat u sneller uw zendingen kunt boeken, volgen en beheren

Icon 3

Het ervaren rotraNext team is via de geïntegreerde chatfunctie altijd bereikbaar

Icon 5

Afwijkingen op de planning worden vroeg en automatisch gesignaleerd

play

In de pers

nieuwsblad transport logo

"Digitaal expediteur Rotra richt zich op verdere uitbreiding van Air & Ocean-activiteiten en investeert in versnelde ontwikkeling van digitaal platform rotraNext"

telegraaf logo

"Rotra compenseert samen met haar klanten de uitstoot van CO2 met het unieke product Rotra Green Footprint en draagt nadrukkelijk bij aan verduurzaming van transport"

gelderlander logo

"Snelgroeiende expediteur Rotra is erin geslaagd om 3 jaar achtereen met 20% te groeien en is beloond met de prestigieuze Gazelle Award"

Annual Air & Ocean shipments

cross
Select at least 1 checkbox