Verklein financieel risico met transportverzekering

Met een transportverzekering voorkomt u onvoorziene tegenvallers

Uiteraard behandelen we uw zendingen met de grootste zorg en proberen we beschadiging of vermissing tot een minimum te beperken, echter zijn onvoorziene omstandigheden nooit 100% uit te sluiten.

 

Voorkom onvoorziene tegenvallers en sluit middels tussenkomst van onze diensten een goederentransportverzekering af. Met een goederentransportverzekering minimaliseert u uw financiële risico’s te wijten aan beschadiging of vermissing van transport.

 

De te betalen premie is een promillage van de handelswaarde van de goederen en wordt bepaald aan de hand van de vervoersmodaliteit in combinatie met de bestemming van uw transport. U sluit al een verzekering af vanaf €40,-. Tevens wordt er de mogelijkheid geboden een doorlopende verzekering af te sluiten.

 

Wilt u meer informatie over onze transportverzekering?

Rotra kan in samenwerking met gerenommeerde partners zorg dragen uw eigen goederentransportverzekering geheel op maat af te sluiten. In overleg met u wordt voor u het meest geschikte pakket samengesteld. Neem contact op met onze verzekeringsafdeling voor een vrijblijvende aanvraag voor de verzekering van uw zending en/of uw totale transportpakket.