Trabelint wereldwijde expeditie door de lucht, over zee en over land

Trabelint NV

Na enige tijd van voorbereiding zijn we verheugd u te kunnen informeren dat Rotra Forwarding NV (www.rotra.be) per 01-maart 2018 de economische activiteiten van Trabelint NV heeft overgenomen. Trabelint is al ruim 10 jaar onderdeel van de Rotra Groep en beschikt binnen de Groep derhalve al enige tijd over het gelijke DNA.

 

Met het nadrukkelijker combineren van vervoersstromen, expertise en ervaring verwachten we de servicegraad van onze dienstverlening verder te optimaliseren. Hiervan laten we u graag profiteren!

 

Voor het aanmelden van zendingen en opvragen van tarieven kunt u vooralsnog de vertrouwde email adressen blijven gebruiken:

 

Rate requests:                                  sales@rotra.be

Bookings Belgium/Luxemburg:          booking@rotra.be

Bookings international:                     booking@rotra.be

 

Trabelint NV

Trabelint is in 1969 opgericht en oorspronkelijk gevestigd in Brussel aan de haven. Aanvankelijk beperkten de activiteiten zich tot de verzorging van volle wagens en douaneformaliteiten. In de daaropvolgende jaren werd een volledig netwerk van groupagediensten door Europa opgezet. 

 

Begin 2008 is Trabelint onderdeel geworden van logistiek dienstverlener Koninklijke Rotra. Dit Nederlandse familiebedrijf, met hoofdvestiging in Doesburg, is sinds begin 20e eeuw actief als vertrouwd logistiek partner en is met 925 medewerkers meer dan ooit een innovatieve one stop logistics shop. Rotra coördineert wegtransport door heel Europa en verzorgt met haar Air&Ocean vestigingen in Nederland en België voor een snel groeiend aantal klanten wereldwijde lucht- en zeevrachtzendingen. Verder verleent Rotra naast Warehousing toegevoegde diensten op het gebied van behandeling van ADR-goederen, (steriele) medische materialen en hoogwaardige goederen en heeft een eigen douane-afdeling.

Activiteiten Trabelint NV

  • Wereldwijde expeditie door de lucht, over zee en over land
  • Wegtransport
  • Luchtvracht
  • Zeevracht
  • Warehousing - ADR/conventioneel
  • Supply Chain Logistics
  • Value Added Logistics
  • Douane-afhandeling

Contactgegevens Trabelint NV

Mechelsesteenweg 4
B-1910 Kampenhout

T. +32 2 75 29 200
F. +32 2 75 19 181
E. info@rotra.be