Container Terminal Doesburg
 • Wereldwijd transport

   

  Rotra, voor al uw zendingen wereldwijd. Selecteer uw bestemming en krijg een impressie van wat we voor u kunnen betekenen.

  Onze medewerkers helpen u graag verder!
  Bel: +32 16 664 700

Video (YouTube)

 • Container Terminal Doesburg IIo De definitieve damwand van de laad- en loskade wordt geslagen. Tevens is er een begin gemaakt met de fundering voor de kraan en het bestraten van het overslagterrein. Container terminal

Binnenvaart vormt betrouwbare en voordelige modaliteit voor het transport van uw zeecontainers

Rotra biedt met haar eigen inland terminal bij haar hoofdvestiging in Doesburg - Container Terminal Doesburg - verladers de mogelijkheid containers goedkoper en efficiënter te vervoeren. Met de toename van binnenvaartoverslag nu en in de toekomst versterkt Rotra's modal shift de regio als voornaam logistieke hotspot (Gelderse Corridor).De laad- en loskade in combinatie met het op- en overslagterrein dient naast het vergroten van de ontwikkelingsmogelijkheden van Rotra deeconomie en werkgelegenheid in de regio. Bovenal vormt de loswal een milieuvriendelijk alternatief voor het steeds meer vastlopende containervervoer over de weg. Met een aantal van 10.000 TEU bewerkstelligt Rotra een reductie van bijna 200 vrachtwagenbewegingen per week. Rotra voorziet in meerdere wekelijkse afvaarten met schepen tot een lengte van 110m (klasse Va).

Rotra heeft haar Container Terminal voorzien van Europa’s eerste multimodale LNG-vulstation. Het station wordt ingezet voor het afvullen van zowel binnenvaartschepen als vrachtauto’s en is daarmee de 1e in Europa; een noviteit.

De verschillende services van Container Terminal Doesburg

 • Ruime opslagfaciliteiten
 • Voordelige tarieven 
 • In- en uitslag van goederen
 • VAL-oplossingen voor uw goederen
 • Complete afhandeling douane aangelegenheden 
 • Gasmeting en ontgassen van uw zeecontainers

De aanleg van de Container Terminal Doesburg in beeld en geluid

Er wordt momenteel nog druk gewerkt aan de aanleg van de container terminal, de ontwikkelingen worden speciaal vastgelegd in foto en film zodat u alles van begin tot eind kunt volgen.

Wilt u ook profiteren van de mogelijkheden welke Rotra u kan bieden met haar bargeterminal?

Bekijk dan onze diensten of neem contact op met één van onze specialisten; we zijn u graag van dienst! 

 

Logo TEN T