Europese distributie en wegtransport

Informatie


Transittijden:


Transport Rusland snel op de plaats van bestemming door wekelijks vertrek

Uw transport Rusland snel regelen? Rotra is een ervaren transporteur Rusland. Wij vertrekken wekelijks met uw zending. Rotra is op de hoogte van de lokale wet- en regelgeving. Onze medewerkers spreken de taal en adviseren u graag over de mogelijkheden.

 

Als transporteur Rusland vertrekken wij twee keer per week naar Moskou en Sint-Petersburg. Daarnaast biedt Rotra u onderstaande transporten:

  • Wekelijks vertrek naar diverse bestemmingen: Smolensk, Novosibirsk, Ekaterinaburg, Kazan, Tsjeljabinsk, Perm, Krasnojarsk en Irkutsk. 
  • Groupage transport en deelpartijen: looptijd 6 tot 12 dagen. 
  • FTL (Full Truck Load) regio Moskou en Sint Petersburg: 5 tot 6 dagen 
  • FCL (Full Container Load) regio Moskou en Sint Petersburg: 5 tot 6 dagen 
  • Projecten (konvooi, DKD, TIR): op aanvraag

Rotra biedt u een totaaloplossing. We hebben korte communicatielijnen en begeleiden uw transport Rusland van A tot Z. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze specialisten of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze speciale diensten voor uw transport Rusland

Transittijden

  • Looptijden: op aanvraag
  • Vertrekdagen: op aanvraag

Transporteur Rusland vervoert CO2 neutraal

Met onze speciale Rotra Green Footprint service kunnen we uw groupage transport Rusland CO2 neutraal versturen. Hiermee draagt u bij aan onze ambitie: 100% klimaatneutraal transport.

Online uw zending aanmelden?

Dat kan met de speciale Rotra E-booking tool. Vraag direct een login aan en ervaar het gemak van online booking. Het systeem biedt u de mogelijkheid om zending- en klantgegevens vast te leggen. Hierdoor kunt u het transport snel en eenvoudig regelen.

Uw zending direct aanmelden

Maak dan gebruik van het speciale order entry formulier. Vul alle gegevens in, druk op verzenden en uw transport Rusland is geboekt.

Uw transport Rusland verzekeren?

Rotra biedt u de mogelijkheid om uw transport Rusland direct te verzekeren; klik hier om de mogelijkheden te bekijken.

Heeft u een uitzonderlijk transport Rusland?

Dan helpen onze specialisten van de Special Services u graag verder. Zij begeleiden uw speciale transport van A tot Z. De volledige coördinatie blijft in eigen beheer, hierdoor zijn we flexibel en kunnen we u altijd voorzien van de laatste informatie.

Kies voor een betrouwbare transporteur Rusland

  • Snelheid: als transporteur Rusland vertrekken wij wekelijks van en naar verschillende plaatsen in Rusland. Hierdoor kent uw transport Rusland een korte looptijd. 
  • Flexibiliteit: welk volume u ook heeft: Rotra biedt u een passende oplossing voor uw groupage transport, pakketten, pallets, complete ladingen, containers, exceptioneel of adr zendingen.
  • Betrokkenheid: u krijgt een vast contactpersoon die met u meedenkt en u voorziet van de beste transportoplossingen. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van de status van uw transport Rusland.

Wilt u meer informatie over ons transport Rusland, groupage transport of over andere diensten van Rotra?

We helpen u graag verder, neem gerust contact op met één van onze specialisten.

Totaaloplossing voor uw transport Rusland